Υπηρεσίες Internet

Κατασκευή site
browser iconΗ κατασκευή του site σας σημαίνει ένα σύνολο υπηρεσιών που επιτρέπουν σε εσάς και στην επιχείρησή σας την πλήρη εκμετάλλευση των δυνατοτήτων του internet. Δηλαδή, γραφικός σχεδιασμός και αρχιτεκτονική κατασκευή της ιστοσελίδας, μέσα από την οποία με διαδραστικές εφαρμογές πουλάτε, αγοράζετε, γίνεστε γνωστοί, επικοινωνείτε καθημερινά, προβάλλετε προϊόντα και υπηρεσίες σας στη μεγαλύτερη και μοναδική ενιαία ηλεκτρονική αγορά του πλανήτη.
Μάθετε περισσότερα.

“Σύντομα κοντά σας” σελίδα
calendar iconΗ “Σύντομα κοντά σας” σελίδα είναι ένας μοντέρνος τρόπος να δείξετε ότι το site σας είναι υπό κατασκευή. Προδιαθέτει θετικά τους επισκέπτες και σας επιτρέπει να συγκεντρώσετε email από ενδιαφερόμενους.

Σχεδιασμός λογοτύπου
magic iconΤο λογότυπο αποτελεί μέρος της ταυτότητας της εταιρίας ή του site σας. Βοηθάει να ξεχωρίζετε και να αποτυπώνεστε στη μνήμη όσων το βλέπουν.
Η SymiSun κατανοώντας τη σημασία αυτής της διαδικασίας σχεδιάζει μοναδικά λογότυπα που ανταποκρίνονται στο στιλ της εταιρίας σας αλλά και στα πρότυπα που δημιουργεί η αγορά.
Δείτε μερικά από τα λογότυπα που έχουμε υλοποιήσει στο παρελθόν.

Προώθηση και διαφήμιση στο internet
wifi iconΓια την προώθηση και διαφήμιση του site σας στο internet η SymiSun σας παρέχει δύο προτάσεις: το Βασικό πακέτο και το Special πακέτο.
Μάθετε περισσότερα.

Διαχείριση περιεχομένου
write iconΣτην περίπτωση που επιθυμείτε να διαχειρίζεστε εσείς το site σας και να κάνετε τις απαραίτητες ανανεώσεις, ανάλογα με τις απαιτήσεις σας, θα διαλέξουμε και θα προσαρμόσουμε το σύστημα διαχείρισης που σας ταιριάζει. Είμαστε εξοικειωμένοι με όλα τα δημοφιλή software του είδους.
Μάθετε περισσότερα.

Κατοχύρωση domain name
check iconΈχοντας μεγάλη εμπειρία στο χώρο του internet, γνωρίζουμε τις πιο συμφέρουσες οικονομικά και ποιοτικά προσφορές στην αγορά domain name, και αναλαμβάνουμε να κατοχυρώσουμε όποιο domain name θέλετε αρκεί να είναι διαθέσιμο.

Φιλοξενία site
data iconΜετά από αναλυτική έρευνα, αν και δεν έχουμε ιδιόκτητο server για να φιλοξενήσουμε τα site σας, έχουμε την πείρα και την ευελιξία να βρούμε για σας τον πιο κατάλληλο χώρο σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Επιστροφή στη σελίδα “Ιντερνετικές λύσεις”.

Ελληνικά   English  

Φόρμα ενδιαφέροντος
χωρίς υποχρέωση ή κόστος

Διαφήμιση – Προώθηση
τεχνικές στο Internet

Απόψεις όσων συνεργάστηκαν μαζί μας

“Για το site μου χρειαζόμουν κάποιον που να κάνει όλα όσα θα του ζητούσα, η SymiSun σε πολύ λίγο χρόνο δημιούργησε ένα αποτέλεσμα με το οποίο έμεινα πολύ ευχαριστημένος.
Αν χρειαστώ ξανά κάτι στο μέλλον, ξέρω που να απευθυνθώ.”

Mario

Περισσότερα