Ψηφιακές λύσεις

Κατασκευή site

Η κατασκευή του site σας σημαίνει ένα σύνολο υπηρεσιών που επιτρέπουν σε εσάς και στην επιχείρησή σας την πλήρη εκμετάλλευση των δυνατοτήτων του internet. Δηλαδή, γραφικός σχεδιασμός και αρχιτεκτονική κατασκευή της ιστοσελίδας, μέσα από την οποία με διαδραστικές εφαρμογές πουλάτε, αγοράζετε, γίνεστε γνωστοί, επικοινωνείτε καθημερινά, προβάλλετε προϊόντα και υπηρεσίες σας στη μεγαλύτερη και μοναδική ενιαία ηλεκτρονική αγορά του πλανήτη.

Μάθετε περισσότερα.

“Σύντομα κοντά σας” σελίδα

Η “Σύντομα κοντά σας” σελίδα είναι ένας μοντέρνος τρόπος να δείξετε ότι το site σας είναι υπό κατασκευή. Προδιαθέτει θετικά τους επισκέπτες και σας επιτρέπει να συγκεντρώσετε email από ενδιαφερόμενους.

Μάθετε περισσότερα

Σχεδιασμός λογοτύπου

Το λογότυπο αποτελεί μέρος της ταυτότητας της εταιρίας ή του site σας. Βοηθάει να ξεχωρίζετε και να αποτυπώνεστε στη μνήμη όσων το βλέπουν.

Η SymiSun κατανοώντας τη σημασία αυτής της διαδικασίας σχεδιάζει μοναδικά λογότυπα που ανταποκρίνονται στο στιλ της εταιρίας σας αλλά και στα πρότυπα που δημιουργεί η αγορά.

Δείτε μερικά από τα λογότυπα που έχουμε υλοποιήσει στο παρελθόν.

Προώθηση και διαφήμιση στο internet

Για την προώθηση και διαφήμιση του site σας στο internet η SymiSun σας παρέχει δύο προτάσεις: το Βασικό πακέτο και το Special πακέτο.

Μάθετε περισσότερα.

Λήψη και επεξεργασία φωτογραφίας και video

Σε περίπτωση που θέλετε να χρησιμοποιήσετε φωτογραφίες ή video στο site σας αλλά δεν έχετε, αναλαμβάνουμε εμείς τη λήψη και την επεξεργασία τους ώστε να είναι κατάλληλα για χρήση στο internet.

Ηλεκτρονική επεξεργασία εντύπου

Η SymiSun αναλαμβάνει το σχεδιασμό και την εκτύπωση αφισών, διαφημιστικών φυλλαδίων καθώς και εξωφύλλων cd ή βιβλίων.

Διαχείριση περιεχομένου

Στην περίπτωση που επιθυμείτε να διαχειρίζεστε εσείς το site σας και να κάνετε τις απαραίτητες ανανεώσεις, ανάλογα με τις απαιτήσεις σας, θα διαλέξουμε και θα προσαρμόσουμε το σύστημα διαχείρισης που σας ταιριάζει. Είμαστε εξοικειωμένοι με όλα τα δημοφιλή software του είδους.

Μultimedia Παρουσιάσεις

H Symisun αναλβάνει το σχεδιασμό και την υλοποίηση multimedia εφαρμογών, όπως cd αλλά και παρουσιάσεων για την επιχείρησή σας.

Κατοχύρωση domain name

Έχοντας μεγάλη εμπειρία στο χώρο του internet, γνωρίζουμε τις πιο συμφέρουσες οικονομικά και ποιοτικά προσφορές στην αγορά domain name, και αναλαμβάνουμε να κατοχυρώσουμε όποιο domain name θέλετε αρκεί να είναι διαθέσιμο.

Φιλοξενία site

Μετά από αναλυτική έρευνα, αν και δεν έχουμε ιδιόκτητο server για να φιλοξενήσουμε τα site σας, έχουμε την πείρα και την ευελιξία να βρούμε για σας τον πιο κατάλληλο χώρο σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

english ελληνικά

Φόρμα ενδιαφέροντος
χωρίς υποχρέωση ή κόστος

Διαφήμιση – Προώθηση
τεχνικές στο Internet

Απόψεις όσων συνεργάστηκαν μαζί μας

“Για το site μου χρειαζόμουν κάποιον που να κάνει όλα όσα θα του ζητούσα, η SymiSun σε πολύ λίγο χρόνο δημιούργησε ένα αποτέλεσμα με το οποίο έμεινα πολύ ευχαριστημένος.
Αν χρειαστώ ξανά κάτι στο μέλλον, ξέρω που να απευθυνθώ.”

Mario

Περισσότερα