Κατασκευή site

Η κατασκευή του site σας σημαίνει ένα σύνολο υπηρεσιών που επιτρέπουν στην επιχείρησή σας την πλήρη εκμετάλλευση των δυνατοτήτων του internet. Δηλαδή, γραφικός σχεδιασμός και αρχιτεκτονική κατασκευή της ιστοσελίδας, μέσα από την οποία με διαδραστικές εφαρμογές πουλάτε, αγοράζετε, γίνεστε γνωστοί, επικοινωνείτε καθημερινά, προβάλλετε προϊόντα και υπηρεσίες σας στη μεγαλύτερη και μοναδική ενιαία ηλεκτρονική αγορά του πλανήτη.

Η όλη διαδικασία χωρίζεται σε δύο βασικά στάδια, το σχεδιαστικό και το στάδιο της υλοποίησης.

Σχεδιαστικό
Αφού συμπληρώσετε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος, θα αναλύσουμε τις ανάγκες σας και θα σας προτείνουμε τις λύσεις που πιστεύουμε ότι σας ταιριάζουν. Σε αυτό το στάδιο, έχετε τη δυνατότητα να σχολιάσετε και να ζητήσετε τροποποιήσεις πάνω στις προτεινόμενες λύσεις. Αφού καταλήξουμε σε συμφωνία θα περάσουμε στο επόμενο στάδιο.

Υλοποίηση
Μας παραδίδετε το περιεχόμενο και ξεκινά η μετατροπή της σχεδιαστικής πρότασης που διαλέξατε στο προηγούμενο στάδιο σε XHTML/CSS. Σε αυτό το στάδιο, γίνεται λεπτομερής έλεγχος και δοκιμαστική λειτουργία του ολοκληρωμένου πλέον site, για να εξαλειφθούν όποια προβλήματα ενδέχεται να προκύψουν, και να διασφαλιστεί η σωστή παρουσίαση του ιστοτόπου σας σε όλους τους δημοφιλείς browsers (IE6, IE7, FF, Opera, Safari).

Έχουμε την εμπειρία και την τεχνογνωσία να δημιουργήσουμε ιστοτόπους με αποτελεσματικότητα, καλύπτοντας τις όποιες απαιτήσεις μπορεί να έχετε. Δε μας ενδιαφέρει να φτιάχνουμε απλά όμορφα sites, αλλά να επιτευχθούν οι στόχοι σας, γιατί η δική σας επιτυχία στο internet είναι και δική μας.

Επιστροφή στις Ψηφιακές Λύσεις

english ελληνικά

Φόρμα ενδιαφέροντος
χωρίς υποχρέωση ή κόστος

Διαφήμιση – Προώθηση
τεχνικές στο Internet

Απόψεις όσων συνεργάστηκαν μαζί μας

“Για το site μου χρειαζόμουν κάποιον που να κάνει όλα όσα θα του ζητούσα, η SymiSun σε πολύ λίγο χρόνο δημιούργησε ένα αποτέλεσμα με το οποίο έμεινα πολύ ευχαριστημένος.
Αν χρειαστώ ξανά κάτι στο μέλλον, ξέρω που να απευθυνθώ.”

Mario

Περισσότερα