Απόψεις όσων συνεργάστηκαν μαζί μας

Για το site μου χρειαζόμουν κάποιον που να κάνει όλα όσα θα του ζητούσα, η SymiSun σε πολύ λίγο χρόνο δημιούργησε ένα αποτέλεσμα με το οποίο έμεινα πολύ ευχαριστημένος.
Αν χρειαστώ ξανά κάτι στο μέλλον, ξέρω που να απευθυνθώ.

Mario

Δε σχεδιάζουν απλά sites, είναι καλλιτέχνες. Υλοποίησαν τις ιδέες μου κάνοντας τα γραφικά του portal μου απλά, ανάλαφρα και ευχάριστα. Ιδιαίτερα εκτιμώ το γεγονός ότι ψάχναμε μαζί για να βρούμε την καλύτερη λύση. Εντυπωσιακό!

Marco
Skuola.net

Η γνώση τους σε θέματα κατασκευής site ήταν ανεκτίμητη στην προσπάθειά μου να δημιουργήσω ένα site κατάλληλο για ευρύ κοινό. Μου παρείχαν ένα σύνολο προτάσεων σε λογικές τιμές και ήταν διατεθιμένοι να ξοδέψουν όσο χρόνο χρειαζόταν για να είναι όλα έτοιμα την ημερομηνία που είχαμε συμφωνήσει. Απίστευτο!

Scott

Πάρα πολύ καλή δουλειά και τις δύο φορές που συνεργαστήκαμε μέχρι τώρα. Δημιούργησαν ένα πολύ όμορφο site, λειτουργικό και εύχρηστο. Πάνω από όλα όμως μέτρησε σε μένα η συνέπειά σε ό,τι είχαμε πει αλλά και στο χρονικό όριο που είχαμε θέσει. Τους συνιστώ σε όποιον θέλει να αποκτήσει μια δουλειά σε επαγγελματικό επίπεδο.

Ανδρέας Κουρτίδης
WolfcryMusic.com

 

english ελληνικά

Φόρμα ενδιαφέροντος
χωρίς υποχρέωση ή κόστος

Διαφήμιση – Προώθηση
τεχνικές στο Internet

Απόψεις όσων συνεργάστηκαν μαζί μας

“Για το site μου χρειαζόμουν κάποιον που να κάνει όλα όσα θα του ζητούσα, η SymiSun σε πολύ λίγο χρόνο δημιούργησε ένα αποτέλεσμα με το οποίο έμεινα πολύ ευχαριστημένος.
Αν χρειαστώ ξανά κάτι στο μέλλον, ξέρω που να απευθυνθώ.”

Mario

Περισσότερα